donderdag 31 januari 2013

IRO


Twee Franse broers met stijl, Laurent en Arik Bitton, aan het hoofd van dit internationale merk. De stijl van IRO is te omschrijven als nonchalant casual-chic. De jasjes zijn ieder seizoen weer onze favoriet!

IRO is te koop bij Donna Tienda, zowel in de webshop als in de winkel in Den Haag met nog veel meer great brands zoals o.a. Isabel Marant, Humanoid, American Vintage, Phillip Model and many more..

maandag 21 januari 2013

WINTER WANNAHAVES

De zomer collecties verschijnen al in de winkels terwijl de winter nog in volle gang is.

Wij hebben nog een paar winter wannahaves geselecteerd, welke nog tot ver in de lente gedragen kunnen worden zodat we nog even kunnen genieten van de ze mooie items! 



zaterdag 19 januari 2013

ALBUM DI FAMIGLIA

Minimalistisch en zo mooi, Album di Famiglia...we love it! Deze typisch Italiaanse stijl is absoluut uniek te noemen. De collectie bestaat uit comfortabele items in mooie zwart, wit en grijstinten. Naast een baby & kids collectie heeft Album di Famiglia ook een collectie voor vaders & moeders.

Laat je inspireren door de stijl van Album di Famiglia.

zondag 13 januari 2013

NIEUW MERK: MOI KIDZ


Moi-kidz, helemaal nieuw uit Scandinavië (Denemarken & IJsland).  Een kleine collectie van mooie 'eco friendly' basics voor kids (0-8 jaar) in zachte kleuren met hier en daar een printje. De eerste collectie van Mói zal feburari 2013 voor het eerst te koop zijn, o.a bij Born2bSeen in de maten 0-8 jaar.